PDA

View Full Version : Quest



vladmarian2
05-15-2009, 04:50 AM
I'm just wondering if I need to complete all of quest to go Sky

Guchoo
05-15-2009, 08:44 AM
i dont think so :)

goldwyn20002
05-17-2009, 12:06 AM
as far as I know is doing the quests not required for going to the sky clan...would be a nice addition though (all the obligatory quests have to be done...that would really be funny for all the hardcore grinders who never looked at the quests).

spirios2
05-18-2009, 03:29 PM
what i would love is SKY CLAN Quests would be good fun to have

yhoannita1
07-01-2009, 05:55 PM
Sayın yöneticiler bende hiçbir sorun yoktu gayet normal bi şekilde oynuyrdum hata ve bugları engelleme amacıyla bi launcer hazırlandı ve indirip onu gerekli sekilde taşıdım gel gelelim bunu yaptıktan sonra 3 saatte tam 16 kez baglantı hatası ve 10 dk oyuna girememe duruuyla karşılaştım şimdi her yeniik geldinde biz bisilerle yukselttimizde bu oyunu bunlar mı gelicek başımıza bu nedir ya saat 5 ten beri bi oyun oynayamadım hadi diyelimki bağlantı hatası sunucu yoğunlugundan peki ben neden 10 dk giremiyorum ve karakterim hala neden oyunda bir an önce bu konuya bir çözüm bulunmalı.....



Saygılarımla...

immortale1
07-01-2009, 06:00 PM
Sayın yöneticiler bende hiçbir sorun yoktu gayet normal bi şekilde oynuyrdum hata ve bugları engelleme amacıyla bi launcer hazırlandı ve indirip onu gerekli sekilde taşıdım gel gelelim bunu yaptıktan sonra 3 saatte tam 16 kez baglantı hatası ve 10 dk oyuna girememe duruuyla karşılaştım şimdi her yeniik geldinde biz bisilerle yukselttimizde bu oyunu bunlar mı gelicek başımıza bu nedir ya saat 5 ten beri bi oyun oynayamadım hadi diyelimki bağlantı hatası sunucu yoğunlugundan peki ben neden 10 dk giremiyorum ve karakterim hala neden oyunda bir an önce bu konuya bir çözüm bulunmalı.....



Saygılarımla...

sana katılıyorum.... :roll: :mrgreen: :cry: :( :roll:

yhoannita1
07-01-2009, 06:02 PM
Eyvallah çoğu kişide katılıcaktır ama artık oyuna giremez oldum 2 dk içinde donuyo ardından bağlantı hatası ve son 10 dk bekleme cezası bu ceza oyuna girdiğim için mi ?Bu soruların yanıtlarını bi alabilsem.

P4r4d0x1
07-01-2009, 06:43 PM
aynı sorunlar bendede var ve Launcher yükelmeden once bir problem yoktu

yhoannita1
07-01-2009, 08:25 PM
4.5 saatimi çaldığı için Karahan program ve teknik ekibine TEŞEKKÜRLERİMİ BİR BORÇ BİLİRİM.Saoulun...

Arnel1
07-02-2009, 04:54 AM
10 dk oyundayim şimdilik sorun yok tşk ederiz :mrgreen:

JohnDo2
07-02-2009, 02:34 PM
Merhabalar.

Bu konu araştırılıyor. Lütfen bizden gelecek açıklamayı bekleyiniz.

İyi oyunlar.