PDA

View Full Version : Salut



beno772
01-15-2009, 01:42 PM
what are they?

edisor132
01-15-2009, 02:27 PM
Minimum:
CPU: Pentium III 800mhz
RAM: 512mb
Graphics: GeForce FX 5200 or Radeon 7600 64mb
OS: Windows 98, XP, 2000, Vista
Direct X: 9.0c

Recommended:
CPU: Pentium IV 2.4 ghz
RAM: 1gb
Graphics: GeForce FX 5600 or Radeon 9550 128mb
OS: Windows 98, XP, 2000, Vista
Direct X: 9.0c

beno772
01-15-2009, 02:36 PM
cool, I guess thats why I like 12 sky it doesnt require much of system requirements D;

thx AKATSUKI

desene22
01-15-2009, 02:36 PM
im gonna have to do alot of upgrading to my computer lol, shes and oldie lol

edisor132
01-15-2009, 03:10 PM
cool, I guess thats why I like 12 sky it doesnt require much of system requirements D;

thx AKATSUKI

np ;) we are here for help :)



im gonna have to do alot of upgrading to my computer lol, shes and oldie lol

lol hehe... well my comp is also oldie but can resist that great game :P if i can play nice in korean 12sky2 version then i can play nice in that version too (also the benefits of less lag issues)

desene22
01-15-2009, 03:12 PM
sad thing is i played on my sister's laptop, so im gonna have to update my computer, hopefully just adding ram tomy comp will be enough to play, if not...gonna have to buy no graphix card

edisor132
01-15-2009, 04:33 PM
sad thing is i played on my sister's laptop, so im gonna have to update my computer, hopefully just adding ram tomy comp will be enough to play, if not...gonna have to buy no graphix card
ye bro, all for that great game :P

EmiGHENEA2
01-15-2009, 07:15 PM
cool, I guess thats why I like 12 sky it doesnt require much of system requirements D;

thx AKATSUKI

I like it because it's free, don't like to pay 0.20 euro/day for WoW lol :P

legolas2
01-15-2009, 07:31 PM
The graphics are alot better than 12sky1. if your computer couldn't run that or you had to run it on level 1 then you should probably buy a new computer before if comes out =]

EnSabahNur2
01-15-2009, 07:39 PM
Ill handle that no probz :)

EmiGHENEA2
01-15-2009, 07:49 PM
Lol, it aren't hard requirements to get, also not expansive so I would buy the things I need if I needed, but I don't :)

21984300009642
01-15-2009, 09:52 PM
Although I meet some of the requirement, hopefully I don't fail and lag o.o

copcea122
01-16-2009, 01:23 AM
Minimum:
CPU: Pentium III 800mhz
RAM: 512mb
Graphics: GeForce FX 5200 or Radeon 7600 64mb
OS: Windows 98, XP, 2000, Vista
Direct X: 9.0c

Recommended:
CPU: Pentium IV 2.4 ghz
RAM: 1gb
Graphics: GeForce FX 5600 or Radeon 9550 128mb
OS: Windows 98, XP, 2000, Vista
Direct X: 9.0c
wooot i can play!!

21984300009642
01-16-2009, 01:59 AM
BTW hopefully vista doesnt give problems, I have x64 too :(

muffiiin2
01-16-2009, 07:28 AM
it stinks, my computer shes an '03, im gonna have to buy her some ram, and later on surprise her with a new graphix card <3

blackpuff272
01-16-2009, 09:16 PM
I thought i would need more than that. only Some little upgrades to do. :D

And Hi everybody, i've just made my account here! :D

theonlyone2
01-16-2009, 10:51 PM
Well put it this way...my comp cost me.....£600

with pretty basic stuff....i get a new PNY GFROCE 512mb 9500GT in march


I think....i might be able to cope.

guguL2
01-17-2009, 12:28 AM
whats the best video card brand??

alucard2
01-17-2009, 03:09 AM
i hope u can put graphics to low levels like in 12sky 1, it helped me a lot...

unLucky2
01-17-2009, 04:23 AM
Ah, one word, Aced :D

Gabby172
01-17-2009, 12:25 PM
:? well i gots all the spec coverd cept the card :?
Hope my Rad HD 3850 copes .. cuz 12sky2 looks FREAKIN AWSOME

theonlyone2
01-17-2009, 02:22 PM
Best type of card is usally an Nvidia Geforce 9000GT+ also....usally 1gb of memory with 4gb of ram


that wud be a pretty powerful computer so...getting those 2 things to upgrade ya pc wud cost you....£200-£500

BLooD2
01-17-2009, 06:04 PM
Would be funny if I can acually play 12sky 2 with this crap computer with a old peice of crap video card :D.
LAG CITY FOR ME :(

EnSabahNur2
01-17-2009, 09:44 PM
I can def play

My gfx card is a Radeon x8000 :P

theonlyone2
01-17-2009, 09:47 PM
At the moment i got an


Nvidia Geforce 7500LE

Basic 512mb 2xshader

dld162
01-17-2009, 10:48 PM
Minimum:
CPU: Pentium III 800mhz
RAM: 512mb
Graphics: GeForce FX 5200 or Radeon 7600 64mb
OS: Windows 98, XP, 2000, Vista
Direct X: 9.0c

Recommended:
CPU: Pentium IV 2.4 ghz
RAM: 1gb
Graphics: GeForce FX 5600 or Radeon 9550 128mb
OS: Windows 98, XP, 2000, Vista
Direct X: 9.0c

Wooooooooooooooooooooooottttttt i cant belive this And im gald it can be run with Vista

Sperm2
01-18-2009, 02:30 AM
Minimum:
CPU: Pentium III 800mhz
RAM: 512mb
Graphics: GeForce FX 5200 or Radeon 7600 64mb
OS: Windows 98, XP, 2000, Vista
Direct X: 9.0c

Recommended:
CPU: Pentium IV 2.4 ghz
RAM: 1gb
Graphics: GeForce FX 5600 or Radeon 9550 128mb
OS: Windows 98, XP, 2000, Vista
Direct X: 9.0c


that made me wanna cry
i need a new computer!!!!!
*finds a better job*

BLooD2
01-19-2009, 03:21 AM
My question is: the system requirments state that you need a
GeForce GX 5200 or higher to play the game...
if I have an older Intel(R) 828608G Graphics Controller would I still be able to play TS2 Europe?
because I can play the chinese version with ease.
TY

Ichi

Satanel2
01-19-2009, 03:28 AM
If you can play the Chinese version, you'll be fine.

Satanel2
01-19-2009, 03:36 AM
Aww Crypt, come take one of my old ones.

elena2
01-19-2009, 03:57 AM
My question is: the system requirments state that you need a
GeForce GX 5200 or higher to play the game...
if I have an older Intel(R) 828608G Graphics Controller would I still be able to play TS2 Europe?
because I can play the chinese version with ease.
TY

Ichi
Yes you would be fine, I have something very similar to your computer XP.

sugar2
01-19-2009, 05:40 AM
oh nice i can play on my work comp ...
nice nice .. :)

edisor132
01-19-2009, 07:12 AM
i have a old computer and i was playing very good the chinese/korean servers so u gonna be able to play it if u have a computer more new than mine, mine its from year 2001 or 2002.

omnytrix2
01-19-2009, 07:14 AM
The requirements are recommended for minimum and higher and recommendations. We have reports from other players that they are able to play other versions with lower graphics cards, though the specs requirements are just a recommendation.

hannah2
01-19-2009, 07:18 AM
Merged threads due to similar topic.

BLooD2
01-19-2009, 12:22 PM
Ahh so you merged my topic :P, I still need to upgrade my comp to SP2 and SP3 but the download keeps bugging
anyways ty

Ichi

aurasu2
01-19-2009, 02:13 PM
yea, im pretty sure its like 2.4 GHz processor and 512MB RAM for recommended.....with a little better graphics card than TS1 or the same.....so not much of a difference really.

Deamonblood2
01-19-2009, 07:15 PM
My pc will be able to play this too easy... Well it should do for the amount i payed for it...

DomniaN2
01-19-2009, 08:53 PM
If you can play WoW you can play any game. :) And I can play WoW. :lol:

tomas2312
01-20-2009, 09:35 PM
My laptop could play TS1 with graphics filter on, all details maxed, buff effects on and I could pvp with 50 people on the map with no lag. I should be able to play TS2 atleast on lower graphics. Ill only be able to play though if I can get a new adapter for my laptop, since the old one burnt out and I havent been able to use my laptop for a few months now. Hopefully I can get the wire by the time this version is up.

sfantul2
01-21-2009, 03:01 PM
In my experience with upgrading computers, I would say the best thing to do, by far, is upgrade your system's memory. Though you won't have the game looking amazingly pretty because of a possible lower end graphics card, you'll at least be able to have it looking DECENT while running incredibly smooth. Since this game seems to be focused on grouping, PVP, and RVR I would DEFINITELY go with the upgrade to memory so you can handle these situations with minimal system lag. Memory is cheap, too, so those on a budget would find this most valuable. Upgrade the video card at a later date so you can have some time to budget for it and save some money.

21984300009642
01-24-2009, 04:17 PM
whats the best video card brand??

Well I only know nVidia and ATI xD

RoMaster2
01-26-2009, 02:35 AM
i realllllllllllllly didnt feel like reading 5 pages of posts so....what about graphics cards it will sup;port 2.0 pixel shadersand^ right?

ionut202
01-26-2009, 05:35 AM
man i only have 256Ram on my computer !!!!!!!!!! i better hurry

EnSabahNur2
01-27-2009, 09:41 PM
I got a new GFX Card ^^

Nvidia GeForce 9800GT
512MB GDDR3
HD!!!
256-bit
Dual Ramdacs 400MHZ
DirectX10 Support

Dunno what hald of that means, but it pwnz? xD (got it for like £120)

My old Radeon 1 wasn't 8000 it was 800 xD

1111112
01-27-2009, 10:13 PM
Minimum:
CPU: Pentium III 800mhz
RAM: 512mb
Graphics: GeForce FX 5200 or Radeon 7600 64mb
OS: Windows 98, XP, 2000, Vista
Direct X: 9.0c

Recommended:
CPU: Pentium IV 2.4 ghz
RAM: 1gb
Graphics: GeForce FX 5600 or Radeon 9550 128mb
OS: Windows 98, XP, 2000, Vista
Direct X: 9.0csweet my computer excited requirements
.Pentium is :2.79GHz out of 2.80GHz
.RAM is:60.44GB free space,%free space 81%,capacity 74.50GB out of 2.00GB of RAM
.Graphics is:Microsoft windows XP home edition version 2002 service pack 3

i excited the requirements 12sky2 am rdy for you

p.s ever one that is what u need to have to meet the requirements to play the game or more!

nanik972
01-28-2009, 03:19 PM
i have the requirements.my computer is good.

enolutioner2
01-28-2009, 03:20 PM
my computer is very good and have better requirements that the requirements that 12sky2 ask.so i can play this game.yuppi

perzsakiraly2
01-30-2009, 03:49 PM
Woooot I meat the requirements can't wait to play this game...

smoky2
01-30-2009, 07:52 PM
Minimum:
CPU: Pentium III 800mhz
RAM: 512mb
Graphics: GeForce FX 5200 or Radeon 7600 64mb
OS: Windows 98, XP, 2000, Vista
Direct X: 9.0c

Recommended:
CPU: Pentium IV 2.4 ghz
RAM: 1gb
Graphics: GeForce FX 5600 or Radeon 9550 128mb
OS: Windows 98, XP, 2000, Vista
Direct X: 9.0csweet my computer excited requirements
.Pentium is :2.79GHz out of 2.80GHz
.RAM is:60.44GB free space,%free space 81%,capacity 74.50GB out of 2.00GB of RAM
.Graphics is:Microsoft windows XP home edition version 2002 service pack 3

i excited the requirements 12sky2 am rdy for you

p.s ever one that is what u need to have to meet the requirements to play the game or more!


You come home read you email stating your invited in CB together with your key.....you download the game.....you get your login screen...you get the famous Blue Screen...comps...stat....error.....i really had a nice time with you friend but i had my part you....boom system dead......enjoy

yourdeath972
01-31-2009, 12:19 AM
i don't think my computer can handle this :(

1111112
01-31-2009, 12:59 AM
Minimum:
CPU: Pentium III 800mhz
RAM: 512mb
Graphics: GeForce FX 5200 or Radeon 7600 64mb
OS: Windows 98, XP, 2000, Vista
Direct X: 9.0c

Recommended:
CPU: Pentium IV 2.4 ghz
RAM: 1gb
Graphics: GeForce FX 5600 or Radeon 9550 128mb
OS: Windows 98, XP, 2000, Vista
Direct X: 9.0csweet my computer excited requirements
.Pentium is :2.79GHz out of 2.80GHz
.RAM is:60.44GB free space,%free space 81%,capacity 74.50GB out of 2.00GB of RAM
.Graphics is:Microsoft windows XP home edition version 2002 service pack 3

i excited the requirements 12sky2 am rdy for you

p.s ever one that is what u need to have to meet the requirements to play the game or more!


You come home read you email stating your invited in CB together with your key.....you download the game.....you get your login screen...you get the famous Blue Screen...comps...stat....error.....i really had a nice time with you friend but i had my part you....boom system dead......enjoyjust get some more gb or mb

1111112
01-31-2009, 01:00 AM
i don't think my computer can handle this :(just get more gb / right now i just found my 568mb and i added them to my 2gb now i got 2.5gb

bilaradu052
02-03-2009, 12:07 AM
Recommended:
CPU: Pentium IV 2.4 ghz
RAM: 1gb
Graphics: GeForce FX 5600 or Radeon 9550 128mb
OS: Windows 98, XP, 2000, Vista
Direct X: 9.0c
Nice, I was afraid about requirements... I don't need to buy a new computer!

nokturnus992
02-03-2009, 12:31 AM
im all set then ;]

AditZx2
02-04-2009, 05:21 PM
CAKE :P :oops: gonna set everything on high

current Game-system
Intel Core 2 Duo 3.0 GHz / Asus P5K / Corsair XMS-2 DDR2 4GB / Corsair 650TX / ATi Asus HD4870 512MB DirectX 10.1 / Seagate Barracuda 7200.11 500 GB

Notebook
Intel Core 2 Duo 2.4 GHz / 2 GB DDR3 / nVidia GeForce 9400M / HD 250 GB (yep its a apple macbook, should be running fine with bootcamp)

and even my 3~4 years old system can even handle this game
Pentium 4 / DDR2 521MB / HD 250 GB / nVidia GeForce 6600 XL 128MB

READY SET GO!!!!!!!!!!! :!:

oh just a question but I already think I do know the answer though
does this game support multicore-cpu (dualcore quadcore / X2 X3 X4) and what about SLI and Crossfire (although its absolutely overkill i just wanted to know but my guess is NO SUPPORT)

holyman391
02-05-2009, 03:33 AM
When does 12sky2 come out ?

AditZx2
02-05-2009, 12:28 PM
When does 12sky2 come out ?
1. wrong topic
2. use search function
3. no one knows except the people of MAYN
4. the game will come out whenever MAYN ANNOUNCE THE DATE

CrimsonStigma1
02-06-2009, 11:29 AM
Wow the requirements are not that high, but the graphics is good.

JioFr2
02-07-2009, 03:43 AM
CAKE :P :oops: gonna set everything on high

current Game-system
Intel Core 2 Duo 3.0 GHz / Asus P5K / Corsair XMS-2 DDR2 4GB / Corsair 650TX / ATi Asus HD4870 512MB DirectX 10.1 / Seagate Barracuda 7200.11 500 GB

Notebook
Intel Core 2 Duo 2.4 GHz / 2 GB DDR3 / nVidia GeForce 9400M / HD 250 GB (yep its a apple macbook, should be running fine with bootcamp)

and even my 3~4 years old system can even handle this game
Pentium 4 / DDR2 521MB / HD 250 GB / nVidia GeForce 6600 XL 128MB

READY SET GO!!!!!!!!!!! :!:


Wow nice dude. Im happy because I am getting a new comp anyway. My old 1 is was bottom of the line 6 years ago lol.

Old comp:
Brand: Dell (eww)
CPU: Intel Celeron 2.4ghz (single core)
Ram: 128MB (added 512MBs) 640MB
Hard Drive: 40GB (added 80GB) 120MB
VGA: Intergrated (added 128MB) 128MB

New comp
Brand: Custom built
CPU: Intel Core 2 Quad 2.4ghz (quad core)
Ram: 4GB
Hard Drive: 1TB
VGA: 1GB

I bet you my old comp would have a panic attack if it tryed to run 12Sky2. I have a few games I can play till 12Sky2 is out, but im still looking forward to it.

CrimsonStigma1
02-07-2009, 11:52 AM
Wow nice comp you got there.

AditZx2
02-07-2009, 10:17 PM
VGA: 1GB

I bet you my old comp would have a panic attack if it tryed to run 12Sky2. I have a few games I can play till 12Sky2 is out, but im still looking forward to it.

Euuh that doest say alot ''VGA 1GB"
brand? ATi / nVidia?
HD4850 / HD4870 / HD4870 X2?
9800+ GTX / GTX 260 / GTX 280 / GTX 285 / GTX 295?

u get tha point :P and probably ur DELL (eww) will run 12 Sky 2 as .... >_> according to the system spec it has a (Intergrated) onboard VGA :P so yeh

JioFr2
02-08-2009, 05:19 AM
VGA: 1GB



Euuh that doest say alot ''VGA 1GB"
brand? ATi / nVidia?
HD4850 / HD4870 / HD4870 X2?
9800+ GTX / GTX 260 / GTX 280 / GTX 285 / GTX 295?

u get tha point :P and probably ur DELL (eww) will run 12 Sky 2 as .... >_> according to the system spec it has a (Intergrated) onboard VGA :P so yeh

Gosh, why so technical? But if you must know, I'll just copy and paste if from the website. Its a INNO3D GEFORCE 9500GT 1GB DDR2 128BITS PCIE GRAPHICS CARD. Does that answer your question? :ugeek: :roll: smiley spam :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :D

JohnDo2
02-08-2009, 06:42 AM
argh! my comp needs a new graphics card *checks wallet*
argh! only got $6, oh well i can use my parents muny *hehe*

aryela2
02-08-2009, 10:32 PM
At least TS2 won't choke my 3 year old dell.

PitViper1
02-12-2009, 07:42 PM
i should have no problem then

Niteo1
02-17-2009, 04:59 AM
yay ill be able to play this on my laptop yay.

can't be stuffed using my tower yet i just don't have enough room my tv taks up most of the room....:(

Darkphoenix12
02-17-2009, 05:27 PM
nice, I hope my laptop will run it with hardly any lag.

Fluxion1
02-18-2009, 10:14 PM
I really almost feel sorry for those having to upgrade (not being sarcastic at all, been there)... the min requirements are for almost ancient machines by today's standards and the rec. are even several years dated.

My system is 2 years old now and still runs pretty much everything on the market at max settings.

Only have a C2D 2.13 o/c 2.4
4g 800mhz
8800GTS 640
couple 200g HD's non-striped
680i mobo
vista x64

Kinda dated even by today's standards.

rjkat1
02-18-2009, 10:30 PM
If i can run WAR i can run this :D

ChaosSky1
02-18-2009, 10:35 PM
can any1 help me figure out how to download 12sky 1 without issues? on vista i am new to vista so please help meh! ^^

HAZARD1
02-18-2009, 10:50 PM
cool i think im in the clear lol

Darkphoenix12
02-19-2009, 11:11 PM
can any1 help me figure out how to download 12sky 1 without issues? on vista i am new to vista so please help meh! ^^
What's the problem?, you could just download it straight from the website that hosts it, and once it's done downloading install and patch :).

Asasinul12
02-19-2009, 11:13 PM
cool i think im in the clear lol

I like your signature and the IGN. But... I kind of feel, it's not very fair to Judas. Not that it matters, and it's in fun, but I would ask you to consider another perspective... So I am going to post an old poem I wrote, if you'll indulge me.


So how are you ?

Tired, I admit it, I am very tired. Confused.

What's wrong ?

Ah, you tell me. We are eating our evening meal, when suddenly he get's all dramatic. Speaking of endings, the finality of it all, suggestions for things we must do, and how to carry on. It really threw me.

So is that why you are so upset ?

No that's not it, not exactly.

So ?

Well that's the problem, it's the stuff I do not understand that is really getting to me.

Such as ?

Well towards the end of his speech, he was acting as though he hated all of us. The drama had been replaced by this anger, and even the sight of any of us sickened him. He kept saying no one cared, and after all we have done, after all I have done, I was really angry… So I told him what I thought.

What did he say ?

*Shakes head* he asked me to go and tell them where to find him.

WHAT ?

*Shakes head sadly* told me that I was the only one he trusted. Said I'd never let him down, and out of all of us, I was the only one with the courage to do as he asked me to do.

Well that's good isn't it ?

I don't know. He told me, that he was sorry, and he had no one else to turn to.
I don't want to do it.

But he asked you to didn't he ?

Yes, but you know the rumors, you know they have searched before. It's not a pretty sight. You think if they find him they'll just question him ? No, they want far more than that, and that's what I don't get. He knows it too.

Well I suppose I see your point but he's hardly one to explain himself is he ? And I have to admit, he's not put a foot wrong, so why should you question this now ? As weird as it might be, I hardly think he's setting himself up.
If he is going to do this, maybe there's a bigger plan he has not let onto. More to the point, I hardly think if anyone tried anything that the rest of us would let them. The guy is a celebrity for God's sakes. Who is going to do anything ?

I don't know. I don't want to do it. He said he trusted me. Said no one else would do what he was asking me to do. Then he said he was sorry, and that he loved me, and he always would. I, just... I just don't want to do it... I think if I do... I think...

Look, relax. Don't upset yourself. He's always been right before.

I know but this is different.

How ?

After he spoke to me, he just walked out on all of us. He was so angry. Turned the table over, Said he hated everyone except me, and then he said we did not understand anyway, and he left. All the rest ran after him of course, but I couldn't go. I have a job to do.

Well, I've kept you long enough. Look keep your chin up, and don't be sad. The pressure is probably just getting to him. He's a celebrity now, it's hardly easy to be in the spotlight.

Look, I... I need to go, thanks for listening to me. The sooner I get this over with, the sooner I will understand what is going on.

There you go! I'll see you later.

Bye...

Bye Judas.


Now it's old, so you'll be kind when you reply, and not be overly cruel. But it illustrates my point well.

Mephio1
02-21-2009, 01:37 PM
the system requirements are not that high as i expected they would be :idea:

thx AKATSUKI now i am smarter then before :D

Mephio1
02-21-2009, 01:38 PM
can any1 help me figure out how to download 12sky 1 without issues? on vista i am new to vista so please help meh! ^^
What's the problem?, you could just download it straight from the website that hosts it, and once it's done downloading install and patch :).
I agree :!:

JohnDo2
02-21-2009, 01:44 PM
The graphics are alot better than 12sky1. if your computer couldn't run that or you had to run it on level 1 then you should probably buy a new computer before if comes out =]
mine lags alot in yangpok! so i bought a new computer.....and YAY! its running smoothly now.

KazuHiro1
02-25-2009, 01:13 AM
Dx! I have the requirements but the error comes up x_x.

http://i689.photobucket.com/albums/vv254/Kazu101/thismeanswat11111.png

Dr4c01
02-26-2009, 02:07 PM
:( i cant play it coz my pc is crappy.... its from 02, only got 256 mb of RAM :( and im just a 16 yr old guy who cant buy nuting. o crap i guess ill stick to 12sky 1

aurasu2
03-11-2009, 04:15 AM
then why even make this post??? .... and btw, if your playing TS1 the requirement for TS2 arnt much higher LMFAO....so good luck to you mister troll :)

nutu0092
03-11-2009, 04:20 AM
Well he is wanting to play this game, he is just saying that hes sad about not being
able to due to his pc.
Nothing wrong with that.

aurasu2
03-11-2009, 04:23 AM
then why say "o crap, i guess ill stay to 12 sky 1" ?... he was being sarcastic when he posted this....sorry that you couldnt pick up on that.

sythalron1
03-24-2009, 06:31 PM
Lol at the recommended, you can have it look nice and stutter or look like dog food and be smooth on that Req's



I reckon.


CPU: 3ghz Single or 1.5Ghz dual
RAM: 2GB
Graphics: ATI 3650 or Nvidia 8600gt

Thats if you want it too look half decent, and run smooth.

fujimitsu1
03-25-2009, 10:18 PM
[post deleted by user]

Brazilianplaya1
03-28-2009, 10:54 PM
are you guys sure if the requirements are only 1gb of memory because the game looks like its a lot heavier...

xDevout1
04-24-2009, 05:31 PM
Anyone with vista 64 able to play this?

Kika
04-27-2009, 07:02 PM
My system is good playing PvE but in PvP its like a bad dream coming true. http://i290.photobucket.com/albums/ll276/kdkikos/013.gif
For example when we PvP it looks all cool from afar.
When we getting close to exchange culture and about 20-30 people are in my screen then BANG!!
I only see the Lyrics of the ending movie.
About half of every clan did a number on me and i only saw the text like -1800 - 200 or even -9000 - 200.
its lame so i really recommend not to use 5200 FX nvidia in anyway unless you are forced or life is threaten at gun shot. http://i290.photobucket.com/albums/ll276/kdkikos/5.gif

My system is like

CPU: Pentium "478 socket" 2.66mhz
RAM: 2gb ram
Graphics: FX5200 128mb nvidia <--huge problem for PvP http://i290.photobucket.com/albums/ll276/kdkikos/023.gif and it sux like http://i290.photobucket.com/albums/ll276/kdkikos/042.gif
OS: XP
Direct X: 9.0c

Diacon
05-03-2009, 10:08 PM
I've been playing CB without any problems, but now when OB is out it is not the same. Lags are incredible, I can hardly move and going through the market area is almost impossible. Does anyone know what it might be caused by? Has system requirements changed since CB?

If you got any solution, just let me know.

Vasir1
05-07-2009, 09:55 AM
hm...

Hm.. i has a little problem with some animations of skills which making me laggs like hell. In middle of some skill my PC don't respond for 1 sec dunno why. Maybe it's client fault... dunno...

CPU: Intel Core 2 Quad 4x2,4 GHz
RAM: 2x2GB
Graphic Card: GeForce 9600 (512)
System: Windows Vista Ultimate

Other problem is "connection error", i has 2Mb/s connection. Sometimes I has 5-6 errors in the row, sometimes none... dunno...

Kika
05-07-2009, 09:36 PM
I am in battle a1-a3 like a sec before and i was from 385 secs down from multi hit that.
I LAG again and after i was down for 385 secs i was LAG DEAD and could not move lost the battle cause i was waiting for resurrection of 10 sec.

my computer is
cpu 2.66ghz (478 533hz single cpu)
ATI 3650 512mb (agp ver)
2gb ram dual channel "4*512mb same model and all" (supports fsb 400 but because of cpu runs at 333)
1T HDD (sata)
windows xp 32bit ver service pack 2 and its clean install like 2 days ago.
Antivir is running and spybot and a mediaplayer 11 (hearing music when i laged)

I got 7.5mbit internet line (can support more but it DC all time and at 7.5mbit is ok)
and i got both wireless line and lan line for internet no one is using this line but me.
any opinions from official side i really need a reason and what to do for that cause i have spend cash in order to have a dissent game and what i saw is worse than my nvidia 5200fx O.o ?

Thank you all in Advance

kira88882
06-13-2009, 04:54 PM
Why i got this error when i try to install game ? :shock:
http://www.freepicsupload.com/pics/phpxrk1Am-fak.bmp

Gamma
07-14-2009, 08:30 AM
Why i got this error when i try to install game ? :shock:
http://www.freepicsupload.com/pics/phpxrk1Am-fak.bmp

We want to let you guys know that we also are encountering this problem once in a while. Mayn and Alt1 are trying hard to fix most of the problem that our players have came across.

Please be patience and bear with us. What I can suggest is to uninstall the game and install again.

p/s: I am currently installing the game again. :?

chiclet1
09-22-2009, 02:46 AM
hello am new here in 12 sky and i would love to start playing so can anybody tell me why a pop up message "ip address is invalid" comes up when i try to log in to the server??? what do i have to do??

TzeTze102
12-20-2009, 02:00 AM
Salut sunt din baia mare sunt nou pe aici am 14 ani in {28 septembrie} fak 15 si joc multe jocuri mmorpg de ex:asta este o faza **** am inceput sa ma jok metin 2 ro si intr-o zi am mers la varumeu intrun sat si am stat la el si iam spus si lui de jok si a inceput sa joace si sa joace pana cand il obseda si a spus la totzi(copii) din satul lui sa se joace si faza **** totzi sau jucat si au format un clan cu doar ei nici unul nu avea sub lvl 70 totzi peste 70 desigur cel mai mare lvl era 100.
-Pristontale2
-9Dragons
-Twelvesky 1
-Last Chaos
-Star Wars-the one republic
-Wow
-ProjectTorquE
Trupa mea preferata este Gorillaz si piesa mea favorita este Clint Eastwood.

As Putea Sa Va Ajut si eu cu forumul sa mai aducem playeri.

Neoxro2
12-20-2009, 09:12 AM
Salut Bine Ai Venit Pe Forum :D

Si Eu Sunt Din Baia Mare :P

Cristi
12-30-2009, 06:24 PM
9Dragons am jucat si eu :o
Bun venit!

chainz1
03-26-2010, 12:58 AM
Ill handle that no probz :)



sir how to make an account here ??ive download it but i cant log in my username and password but i already registered here!!!!pls help me tnx

alexnicu2
03-26-2010, 07:34 AM
Hello

Make sure you download the correct version of the game here
http://www.12sky2.com/download/download.aspx#down or use one of the mirror sites in this thread. http://forum.12sky2.com/viewtopic.php?f=18&t=25210


Zix